nl gb
Innovatiemanagement
  • Maak gebruik van het innoverend vermogen van uw bedrijf.
  • Uw medewerkers zijn betrokken en willen graag bijdragen aan het succes van uw bedrijf.
  • Juist nu zijn er mogelijkheden om het innoverend vermogen bij uw medewerkers te ontdekken en te ontwikkelen. Het motiveert medewerkers en creëert een voorsprong op uw concurrenten.

innovatie_management.png

Het creëren van positieve verwachtingen is een krachtig instrument voor een manager in tijden van crisis. Het gezamenlijk zoeken naar mogelijkheden om de inkomsten van uw bedrijf te verhogen en de weg omhoog weer in te kunnen zetten is een krachtig teambuildingsinstrument en verbetert uw bedrijfsresultaat.

Daarnaast zorgt het verhogen van het innoverend vermogen er voor dat het duidelijker wordt wat er niet veranderen hoeft te worden omdat het nu al goed functioneert. Hierdoor kunt u zich een duidelijkere focussen op de zaken die verbeterd kunnen worden. Dit levert vaak inhoudelijke ideeën die bijdragen aan een positief resultaat voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Drastisch ingrijpen in moeilijke tijden lijkt soms de enige mogelijkheid, maar werkt vaak averechts. Samen met uw medewerkers verbeteringen en innovaties door voeren binnen uw bestaande focus resulteerd op de langere termijn in een hoger rendement. Hierdoor kun u gebruik blijven maken van uw huidige resources en deze inzetten voor duurzame verbetering van uw bedrijf. Zoeken naar creatieve alternatieven die uw inkomsten kunnen verhogen werkt veel beter dan noodgedwongen snijden in kosten. U versterkt de binding van uw medewerkers met uw bedrijf en verhoogt uw inkomsten.

Het bevorderen van het innoverend vermogen vraagt wel om een andere manier van denken en het laten vallen van een aantal ingeslopen vaste routines. Inno2gether kan u helpen op deze ingeslopen routines te adresseren en zal u en uw medewerkers de benodigde hulpmiddelen meegeven om de huidige routiness te doorbreken. Hierdoor zullen nieuwe mogelijkheden en kansen herkend gaan worden en zal uw organisatie in de kern innovativere zijn.

Inno2gether heeft veel ervaring met het begeleiden van deze processen en maakt hierbij vaak gebruik van samenwerkingen met HBO-scholen, universiteiten en kennisinstituten om deze processen te bevorderen. Daarnaast heeft Inno2gether een partner die gespecialiseerd is op het gebied van subsidies voor innovatie bevordering. 

Inno2gether doet geen projectmanagement met als enige doel een innoverend product of innoverende dienst op te leveren, maar zorgt ervoor dat uw organisatie op termijn zelfstandig innovatieve processen kan doorlopen en de mogelijkheden leert kennen om succesvol gebruik te maken van kennisinstellingen (zoals universiteiten) en subsidies.

Graag bespreken we de mogelijkheden met u om een eerste onderzoek naar het innoverend vermogen van uw bedrijf voor een groot deel te bekostigen vanuit subsidies.